top of page

Vioolles

Hou jij ook zoveel van het prachtige  geluid van de viool? En zou je graag zelf muziek willen maken op dit eeuwenoude instrument? Kom op vioolles om te leren hoe je viool speelt en hoe je dat prachtige geluid zelf kunt maken. Klassieke muziek, filmmuziek, Ierse Fiddle muziek of tango: het kan allemaal op viool! Ook gevorderde violisten, jong en oud,  die zich verder willen ontwikkelen zijn bij mij aan het juiste adres.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

In je eentje muziek maken is leuk, maar samen muziek maken is nog veel leuker! Daarnaast is het een van de leerzaamste dingen die er zijn. Daarom is er in de les veel aandacht voor samenspel in de vorm van duo’s of kleine ensembles  met andere leerlingen of met de docent.

Muziek maken blijft een podiumkunst, en daarom organiseer ik twee keer per jaar een gezellige voorspeelavond waarop iedereen kan laten horen waar hij/zij mee bezig is.

Een instrument leren bespelen en samen muziek maken is natuurlijk ontzettend leuk, maar wist je dat het ook nog eens wetenschappelijk bewezen is dat het positieve invloed heeft op de ontwikkeling van kinderen en de hersenen in het algemeen?  Het is bijvoorbeeld goed voor de ontwikkeling van je zelfvertrouwen, discipline, concentratie en het draagt bij aan het ontwikkelen van sociale vaardigheden. Een reden te meer om les te nemen en muziek te maken!

groot_MF47375.jpg
bottom of page